Ce este ecobiologia?

Un concept introdus de NAOS acum mai bine de 40 de ani, ecobiologia este o abordare care combină biologia și ecologia pielii, având la bază 4 principii fundamentale:

  1. Privim pielea ca pe un ecosistem în sine, alcătuit din celule vii care interacționează între ele și cu mediul înconjurător. Preferăm să folosim ingrediente pure în formulele produselor noastre, în doza optimă, care pot fi asimilate în mod natural de către piele, pentru a lăsa o amprentă pozitivă asupra acestui ecosistem.

  2. Produsele noastre interacționează în mod natural cu pielea, doar atunci când este necesar, pentru a o ajuta să se adapteze și să-și găsească echilibrul.

  3. Ne dorim să înțelegem și să acționăm asupra cauzelor principale ale dezechilibrelor pielii, precum și asupra consecințelor acestora, pentru a oferi o eficacitate pe termen lung,

  4. Pentru a dezvolta soluții eficiente pe termen lung, ne lăsăm ghidați de biomimetism, observând soluțiile pe care le oferă însăși natura.

Ecobiologia stă la baza filosofiei noastre. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Află mai multe despre ecobiologie 

Ți-a fost util răspunsul?