Ask.NAOS – Abordarea noastră

Pentru că ai dreptul să știi ce aplici pe pielea ta

Este important să știi ce aplici pe pielea ta. Tocmai de aceea, NAOS lansează Ask.NAOS, o platformă unică ce te ajută să decodifici ingredientele și formule produselor Bioderma și Institut Esthederm.

Îți oferim informații simple, ușor de înteles, pentru a afla totul despre natura, rolul și originea fiecărui ingredient și îți împărtășim informații cheie despre brevetele și tehnologiile noastre.
De exemplu, vei descoperi următoarele informații, pentru fiecare ingredient:

  • natura lui: vitamină, extract de plante, ulei, unt etc.
  • originea lui: extract din plante, minerale, produs de sinteză, biotehnologie etc.
  • cum îți ajută pielea: hidratant, calmant, igienă etc.

Ask.NAOS reflectă alegerile și convingerile noastre cu privire la formulele și compoziția produselor noastre.  De aceea, am decis să îți spunem totul despre ecobiologie. Această abordare unică, ce combină biologia și ecologia pielii, stă la baza filosofiei noastre de mai bine de 40 de ani!

Privim pielea ca fiind un ecosistem în sine, format din celule vii care interacționează constant între ele, dar și cu mediul înconjurător. De asemenea, preferăm să folosim ingrediente pure, biomimetice, dozate cu precizie și asimilate în mod natural de piele, în dezvoltarea produselor noastre.

Sănătatea pielii tale este principala noastră preocupare. De aceea, produsele noastre au ca scop întărirea mecanismelor naturale ale pielii, care să o ajute să își restabilească echilibrul. Astfel, încercăm să înțelegem cât mai bine cauzele disfuncțiilor pielii și efectele acestora. Ne luăm inspirația din natură, pentru a dezvolta soluții care au efect și pe termen lung. 

Prin intermediul platformei Ask.NAOS vrem să îți împărtășim toate cunoștințele noastre despre particularitățile și nevoile pielii. Astfel, vei putea alege produsele de îngrijire potrivite pentru tine, în mod independent.  

Ne-am luat un angajament pe termen lung de a fi transparenți în privința formulelor și ingredientelor produselor nostre. De aceea, platforma Ask.NAOS va fi actualizată periodic, pe măsură ce acestea se vor schimba. Platforma va fi disponibilă treptat în toate tările în care sunt prezente produsele NAOS, iar România este printre primele țări în care această platformă a devenit funcțională.