Ce este o micelă? Apa micelară trebuie îndepărtată după aplicare?

Micelele sunt elementele cheie ale cunoscutei ape micelare, inventate de NAOS în anul 1991. Micelele sunt micro-sfere ultrafine formate din agenți micelari blânzi. Aceste molecule au un cap hidrofil, în contact cu apa, și un cap lipofil care poate adună murdăria lipidică, impuritățile și excesul de sebum, de exemplu. Această dublă acțiune explică modul în care apa micelară poate elimina reziduurile lipidice de pe suprafața pielii.

Apa micelară a fost dezvoltată special pentru a preveni contactul dintre apa de la robinet și pielea sensibilă. Ea simplifică rutina demachierii și a curățării pielii. A fost prima formulă de curățare fără clătire, fiind dezvoltată ca un produs de îngrijire a pielii cu 100% ingrediente care nu necesită clătire.

De exemplu, am demonstrat că agentul micelar conținut în apa micelară Sensibio H2O poate fi metabolizat de enzimele pielii pentru a activa faza uleioasă biomimetică în decursul a zece minute de la aplicare.

Nu trebuie să îți clătești pielea după folosirea unei ape micelare NAOS. Astfel, vei păstra pe piele un produs special creat cu un pH fiziologic, dintr-o apă purificată având calitate farmaceutică a apei pentru preparatele injectabile și fiind îmbogățită cu ingrediente active specifice.

Ți-a fost util răspunsul?