Notificare legalăNAOS,

societate pe acțiuni de tip SAS, cu un capital de 43,474,650 €
Având sediul central la adresa: strada rue Pierre-Simon Laplace, nr. 355 - 13290 Aix-en-Provence - Franța
Înregistrată în Registrul Comerțului și Societăților din Aix-en-Provence sub numărul 535 236 418
Tel.: +33 (0)4.42.16.30.60

Director general al societății: Anthony Lallier

Site web găzduit de:
NOVIUS,
societate de tip SA, cu un capital de 102 750 €
Înregistrată în Registrul Comerțului și Societăților din Lyon sub numărul 443 207 154

Având sediul central la adresa: strada avenue Galline, nr. 55 – 69100 Villeurbanne – Franța

Site web conceput și dezvoltat de: Agence NOVIUS: Agence NOVIUS


Confidențialitate / Drepturi de autor

 • Mărcile și logo-urile prezentate pe acest site web sunt mărci înregistrate de compania NAOS sau de către terți asociați. Nu se va acorda nicio licență sau vreun drept de utilizare pentru niciuna dintre mărcile sau logo-urile menționate mai sus, care sunt prezentate pe site-ul web, și care nu pot fi, prin urmare, utilizate fără autorizarea prealabilă scrisă a proprietarului.
 • Reproducerea oricăruia dintre documentele publicate pe acest site web va fi permisă numai în scop informativ și pentru utilizare exclusiv privată. Orice altă utilizare a acestor reproduceri și, în special, utilizarea în scopuri comerciale este interzisă în mod expres, cu excepția cazului în care o autorizație prealabilă scrisă este furnizată de compania NAOS.
 • Compania NAOS își rezervă dreptul de a se proteja în mod legal de orice încălcare a drepturilor sale de proprietate intelectuală, inclusiv prin solicitarea urmăririi penale.

Răspundere

 • Toate informațiile accesibile prin intermediul acestui site web sunt furnizate în scop informativ. Nu se acordă garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la informațiile conținute. Compania NAOS nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune rezultate din accesul sau utilizarea site-ului, inclusiv orice daune sau virusuri care ar putea infecta computerul utilizatorului sau orice alt bun.
 • Compania NAOS nu este responsabilă pentru inexactități, erori sau omisiuni conținute pe acest site web. Fotografiile produselor NAOS prezentate pe acest site web nu au caracter obligatoriu. Nu se oferă nicio garanție cu privire la acuratețea sau caracterul complet al informațiilor puse la dispoziție pe site. Utilizatorul poartă responsabilitatea exclusivă pentru utilizarea acestor informații.
 • Compania NAOS nu este răspunzătoare pentru niciun fel de daune, directe sau indirecte și indiferent de cauzele, originile, natura sau consecințele care pot rezulta din accesul oricărei persoane la site-ul web sau din imposibilitatea oricărei persoane de a accesa site-ul web sau utilizarea site-ului și/sau credibilitatea atribuită oricărei informații provenite direct sau indirect de la acestea din urmă.
 • Utilizatorul este de acord să nu transmită prin acest site web nicio informație care ar putea da naștere la răspundere civilă sau penală și, prin urmare, este de acord să nu divulge informații ilegale, informații care ar putea submina ordinea publică sau informații defăimătoare prin intermediul acestui site web.
 • Compania NAOS nu are control asupra site-urilor web externe legate prin hyperlink la acest site web și își declină astfel, orice răspundere cu privire la conținutul acestora. Aceste legături către alte site-uri web nu constituie în niciun caz o aprobare sau o asociere între compania NAOS și aceste site-uri web, care sunt supuse propriilor condiții de utilizare și politici de confidențialitate. În plus, nicio persoană fizică sau juridică nu este autorizată să stabilească un link care duce la site-ul web fără acordul expres prealabil al companiei NAOS.

Protecția datelor

 • În conformitate cu prevederile Legii franceze privind protecția datelor nr. 78-17 din 6 ianuarie 1978 și nr. 2004-801 din 6 august 2004, toți utilizatorii care și-au lăsat informațiile de contact sau alte date personale pe acest site web au dreptul de a accesa, rectifica, adăuga sau șterge datele lor personale, trimițând o cerere la următoarea adresă:
  NAOS, Service Communication, strada rue Pierre-Simon Laplace, nr. 355, 13290 AIX-EN-PROVENCE sau prin e-mail la bioderma@ro.naos.com
  Compania NAOS își rezervă dreptul, din orice motiv, la propria sa discreție, de a modifica, anula, suspenda sau întrerupe accesul, integral sau parțial, la site-ul web, inclusiv, în special, la conținutul, caracteristicile sau orele sale de disponibilitate fără notificare, și nu poate va fi trasă la răspundere pentru posibilele consecințe ale acestor modificări.
 • These legal notices are subject to French Law and any dispute shall be referred to the competent courts of Aix-en-Provence (France).
   
 • Aceste notificări legale sunt supuse legislației franceze și orice litigiu va fi trimis instanțelor competente din Aix-en-Provence (Franța).
   
 • Pentru comentariile și sugestiile de pe site, vă rugăm să ne contactați pe adresa bioderma@ro.naos.com

NAOS France vă informează că datele pot fi supuse unei prelucrări automate având scopul de a avea grijă de solicitare. Datele personale pot fi partajate cu companiile din grupul NAOS și cu procesatorii acestora, în scopul descris mai sus. Datele tale vor fi stocate timp de 3 ani de la data colectării lor sau de la ultima dată la care ne-ai contactat. În conformitate cu legile în vigoare, ai dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergere, dreptul la restricționarea prelucrării și dreptul de a te opune cu privire la datele care te privesc. Îți poți exercita aceste drepturi sau poți solicita mai multe informații trimițându-ne un e-mail la adresa bioderma@ro.naos.com sau scriindu-ne pe adresa: strada rue Pierre-Simon Laplace, nr. 355 - 13290 Aix-en-Provence - FRANȚA